Bloggprojekt

Nytt blogg projekt på g. Jag pratade ju om att jag hade lite nya idéer till bloggen, det blev istället så att jag skapade en ny blogg. Var tvungen eftersom jag ville prova en annan bloggportal. Designen är inte helt färdig än så det ser ut som det gör ;)
Kommer kanske använda den här bloggen med men nu har jag i alla fall tänkt att testa blogspot och se om jag tycker det är bättre.

lotta-li.blogspot.com


Namnbyte

Har funderat på att byta namn till Lotta-Li (Charlotta Linnea. Funderar på om jag bara ska lägga till det som mellannamn och använda mig av det som tilltalsnamn eller om jag verkligen ska ändra tilltalsnamn till det oficiellt. Har hur som helst alltid älskat namnet Li och jag tycker att det blir rätt häftigt efter som Lotta-Li blir en sammandragning av mina två namn. Jag har dock tänkt behålla de andra två, så jag lägger egentligen bara till ett namn och (kanske) ändrar det till tilltalsnamn. Jag tycker inte att det är något fel på namnet Charlotta, jag tycker bara att när man har en möjlighet att själv bestämma vad man ska heta istället för att hela livet kallas vad någon annan valt att kalla en så är det väl inget fel att utnyttja den möjligheten?
Vad tycker ni?

Blarf

Har träffat Tina och Mattias de senaste två dagarna. Storfika i domkyrkoparken, djupa filosofiska samtal och årets första dopp i stureforsbadet sammanfattar dagarna rätt bra tycker jag. Det är kul hur man verkligen kan se det vackra i sin hemstad när man går tillsammans med någon som kommer från en annan stad. Nu har jag insett att Linköping faktiskt har några riktigt fina platser (redan efter 16 år i samma stad, menar jag). 

Det är inte ens två veckor kvar av lovet nu, känns kul fast lite konstigt att gymnasiet väntar så snart. Ny skola med nya människor, nya ämnen, nytt..allt. Fast jag tycker att det ska bli väldigt skönt ändå. Nu har jag gått med samma människor i mer eller mindre hela mitt liv. Nu kan det få vara bra. Jag tror dessutom att det kommer bli bra mycket roligare än grundskolan.



Comeback

Nu är jag på blogghumör igen, och gissa vad? Jag har köpt en kamera! En Nikon d40 som hittades på blocket, knappt använd och bara ett år gammal. Jag hade sån tur i oturen kan man väl säga. Jag hade tänkt att beställa just den modellen från ellos där dom sålde den till hyfsat pris, men när jag väl hade råd och tänkte beställa så fanns den inte kvar. Tittade på Blocket för att se om det fanns någon kamera där och så dyker den här upp, 700 kr billigare dessutom än om jag köpt den ny ;)









RSS 2.0