Bussblogg

Sitter på bussen på väg upp till Bollnäs, Lämnar just cityterminalen i Stockholm. Stannar i Bollnäs till på fredag, sen ska jag hem och fixa färdigt det sista med skorna för på tisdag beger jag mig till Misoui och håller tummarna för att jag får sälja där. 
Man kan väl säga att jag tagit lite sommarlov från bloggen just nu, men när jag är tillbaks lovar jag att uppdatera oftare. Jag fyller föresten år imorrn (21/7) ni glömmer väl inte att gratta mig? ;)

Jag hatar rubriker

Har vart en härlig dag tillsammans med Tina. Vi har rännt runt i Norrköping och Linköping, ätit nutellamackor, skrattat åt ordet framstjärt och förmodligen fått magsår av woken vi lagade ;) Känner mig rätt dålig på att uppdatera bloggen, har ju som sagt lite nya ideér för den men det får nog vänta lite tills jag känner att jag har mer inspiration och lust att blogga. 

Försäljningsbloggen vet jag inte riktigt hur jag ska göra med, har vart och pratat med hon som har Misoui och jag kanske kan få sälja mina saker där. Ska ta med mig några av mina alster och visa någon dag. Hoppas verkligen att hon kommer tycka om dem, känner mig lite halvnervös. Åker iväg nästa vecka igen, den här gången bär det av till Bollnäs. Ska försöka hinna med några blogginlägg till innan dess iallafall :)

Second hand shopping

Har inte känt för att sitta vid datorn överhuvudtaget de senaste dagarna, därför det inte blivit något bloggat. Måste visa upp lite fynd jag gjort senaste veckorna. Köpte en koresett och en pennkjol på myrorna för en hundring samanlagt (korsetten 35:- pennkjolen 65:- )  ,ett par skor på skopunkten för 50 kr, fick halva reapriset eftersom Ante också köpte ett par skor, och så en kaptenshatt på Misoui för 150 kr (det var den lätt värd) Nog för att korsetten har en tendens att bukta sig lite som den vill som ni kanske ser, men visst är jag nöjd ;)



troublegirls

Hittade lite fina sakertroublegirls väskan blev jag helt kär i. Ska försöka mig på att göra något liknande med en väska jag köpte på myrorna förra veckan :)



Hemma igen

Nu är jag hemma! Eller i Norrköping egentligen men jag räknar det som hemma. Har haft det kul i Strägnäs, jag har till och med lyckats få lite färg(!) Idag har vi varit i Stockholm och ränt runt, mycket handlat blev det inte men det var kul ändå. Har lite nya ideer angående bloggen, så vi får se vad det blir av dem. Nu ska jag ut och gå ett tag tilsammans med Ante. Uppdaterar kanske senare, eller imorrn. Har hittat några riktigt snygga väskor och smycken på en sida som jag måste visa! :)

RSS 2.0