Äntligen färdiga

Nu har jag äntligen gjort färdigt båda skorna!
Visade dem för några veckor sedan här på bloggen då ena skon nästan var färdig. Angående försäljningsbloggen så hoppas jag kunna börja lägga upp varor om ca 2 veckor :)




Avslutningsskorna påbörjade

Igår och i förrgår satte jag mig och fixade med vad som är tänkt att bli mina skor till skolavslutningen. Måste slipa av och måla klackarna igen eftersom färgen inte blev helt bra där, men annars är de färdigmålade. Nu saknas det bara dekorationer, hur jag tänkt göra med det får ni se sen när de är färdiga ;)


Före




Efter




Kuvertväska var ordet

Fick just DaWandas newsletter där det fanns en bild på den här väskan, jag är kär! Med frakt till Sverige kostar den £26,vilket är ungefär 270 spänn. Känns inte riktigt som att jag har de pengarna att lägga på en väska som jag egentligen inte behöver, men drömma kan man ju alltid ;)


Bloggtorka

Har blivit ytterst lite skrivet här senaste veckan, jag lovar att skärpa mig. Idag har jag i alla fall varit i Norrköping för att hämta lite grejer som jag skulle köpt på erikshjälpen i lördags (strömmen gick så jag fick lägga undan tills idag eftersom de var tvugna att stänga) och igår så var jag med mamma och fixade tyg till min avslutninsgklänning, går allt rätt och symaskinen är samarbetsvillig så kommer den bli grym! Återkommer imorrn, förhoppningsvis med lite bilder på grejerna :)

do want!

Något sånthär hade jag tänkt till skolavslutningen, dock ska jag fixa klänningen och skorna själv, eller liknande i alla fall ( skulle gärna köpa dessa men de skickas från USA och kostar lite för mycket för min plånbok, samma sak med klänningen, dessutom är det roligare att ha något man sytt själv) tyckte scarfen/bandanan var gullig också så den fick vara med på ett hörn, men någon scarf tror jag inte att jag ska ha på mig på avslutningen.




Klänning, pinupgirlclothing.com 
skor och scarf, hottopic.com

SOF -09

Igår var det cortége (eller kårtege som de kallade det) genom stan, studentorkesterfestivalen hölls nämligen i Linköping iår. Jag, Ante, mina syskon, och min farmor och farfar som är nere över helgen var där för att titta, och det var vi inte ensamma om. Längs St:Larsgatans kanter  (särskillt vid trädgårgstorget) var det tjockt med folk, så att ta sig över vägen för att gå till myrorna var bara att glömma. Kul var det i alla fall, att titta på alla vagnar och utklädda studenter.



Dagens secondhandfynd

Denna snygga väska hittades för 30:- på myrorna. ursprungligen från H&M, ser helt oanvänd ut. När jag såg den (och priset) så var det ingen tvekan, jag skulle ha den! Perfekt storlek för plånboken, mobilen och solglasögonen, den kommer att användas flitigt i sommar :)


Crucified skinhead

Idag tog jag äntligen tag i Spångs jacka och målade den. Hade lovat honom att han skulle få tillbaka den imorrn och man vill ju hålla sina löften :) Det spräckliga mönstret i bakgrunden är dock inte färg, utan jackan är klorblekt. Så här blev den, inte så illa va? Tänkte förklara det här med skinheads lite närmare imorrn för er som är nyfikna, eller tror att alla skinheads är nazister.





Här är den ursprungliga bilden (inte ritad av mig)

Polka dot nails

Uttråkning kan leda till mycket. Idag ledde det till prickiga naglar. Ville göra leopardfläckar först men kom på att det förmodligen bara skulle bli stora klumpar av det, så korta naglar som jag har. När jag öppnade nagelacksflaskan insåg jag att det var så länge sen jag målade naglarna att jag hade glömt bort hur det luktade, kort sagt så är manikyr ingenting som ligger högt på min prioriteringslista ;)

Resultatet blev i alla fall rätt bra (för att vara gjort av de omålade naglarnas drottning), grundade med rött två gånger, tog en blyertspenna utan spets och doppade i vitt nagellack och gjorde små prickar, avslutade med transparent lack. Självklart var jag för lat för att måla högerhanden, det får jag göra sen.. kanske ;)
 


Tradera - en skattgömma med solglasögon

Har egentligen inte använt solglasögon på flera år, men den här sommaren kommer det bli ändring på det. Fick för mig att jag ville ha ett par röda och nu har jag hittat världens finaste - på tradera. Frågan är bara om jag kommer passa i dem. Har inte lagt något bud än men funderar på om jag inte ska göra det ändå. La bud på ett annat par också som jag med tyckte om.

Det fanns hur mycket roligt som helst, hittade några väldigt annorlunda modeller som gitarrglasögon och cateyes. Sen fanns det ju prickiga i olika färger - jag ville ha allihop. De jag la bud på var i alla fall de helröda (inte stjärnglasögonen), ska nog lägga bud på favoriterna också (de översta, med halvgenomskinlig röd båge och tatueringsmotiv), även ifall de var dyrare.





Alla solglasögon är hittade på Tradera, leta upp och lägg bud!

Rena rama julafton

Nu är jag överlycklig! Har just varit och hämtat tyger och mönster med mamma, och inte lite heller! Antes pappas fru Gun ägde en syatelje förut som lades ner, så hon hade hur mycket tyg och mönster (och annat smått och gott i sybehör) som helst som jag fick! Sammanlagt drog vi hem en hel trave tyger, två påsar och tre flyttkartonger.  Hann även med en sväng till Rusta där mamma köpte hem halva butiken och en prickig vaxduk till mitt skrivbord ;)



Dessa tyger plus två påsar med spillbitar och en flyttkartong med tyg är nu i min ägo :D


En låda med mönster, fick denna plus en lika stor låda och ca 5 mindre (skokartongsstorlek)  fyllda med mönster!

Tatueringsdesign: körsbär

Kunde inte sova inatt så jag satt och ritade tatueringsdesigner till en kompis som ska tatuera körsbär nere vid foten snart. Såhär blev det tillslut. Min favorit är bilden över den med rosetten. Vill själv tatuera körsbär på halsen, precis bakom örat men jag får snällt vänta ett tag till. Jag hoppas i alla fall att bilderna var till någon hjälp för henne :)



Skaparglädje + skor = ...

De här skorna inhandlades på erikshjälpen för 30:- , en aning slitna och från början helsvarta även på klacken. Efter lite skokräm, färg och dekoration så ser de ut såhär. Är inte helt färdiga än dock, ska på en detalj till och den andra skon har ännu ingen rosett. Är fakitiskt väldigt nöjd. Har man inte råd med sina drömmars skogarderob får man helt enkelt använda sin fantasi och skapa den själv. Dessa kommer inte vara till salu, de är mina, bara mina ;)




Earthcake

Rickard Palm är rolig när man är trött.




Visitkort

Nu har jag beställt visitkort från Vistaprint. Skulle egentligen vart gratis, men med frakt, moms och en ändring av baksidan på korten gick det på en hundring. Visar en bild här nedan, valde att inte visa telefonnummret här på bloggen. Designen på försäljningsbloggen är inte riktigt färdig än men jag ska försöka ta tag i det i veckan, kan ändå lägga upp en länk så ni får se hur den ser ut i dagsläget; thingsbymumble.blogg.se


RSS 2.0